Skip to content

CapMan Real Estate myy Mastolan Keskusvaraston

31/03/2016

CapMan Real Estate        Lehdistötiedote                 31.3.2016 klo 15:35

 

CapMan Real Estate myy Mastolan Keskusvaraston

CapMan Real Estate I -rahasto on myynyt Kiinteistö Oy Mastolan Keskusvaraston osakekannan Kokoelmakeskus Ky:lle. Kiinteistön päävuokralainen Museovirasto perustaa kiinteistöön kokoelma- ja konservointikeskuksen.

Kokoelmakeskus Ky:n sijoittajina on suomalaisten sijoittajien muodostama ryhmä. CapMan Real Estate tulee jatkossakin vastaamaan kohteen hallinnoinnista.

“Vakaan vuotuisen vuokratuoton kohde on herättänyt runsaasti kiinnostusta sijoittajien keskuudessa. Olemme iloisia tästä ratkaisusta, jossa olemme toteuttaneet vaativan vuokralaismuutostyön ja myymme kiinteistön ennustettavaa kassavirtaa arvostavalle sijoittajaryhmälle”, sanoo CapMan Real Estaten partneri Kalle Myllymäki.

Lisätietoja:
Kalle Myllymäki, partneri, CapMan Real Estate, p. 050 356 6940

Mika Matikainen, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, p. 040 519 0707

CapMan www.capman.fi
CapMan on johtava pohjoismainen pääomasijoitusalalla toimiva sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.