Skip to content

MARTTI TIMGREN CAPMANIIN LAKIMIEHEKSI

05/12/2002

Timgren on perehtynyt pääomasijoitusalaan sekä työ- että luottamustehtäviensä kautta. Hän on sekä European Private Equity and Venture Capital Associationin (EVCA) että Suomen pääomasijoitusyhdistys ry:n lakityöryhmien jäsen.


”Tunnen pääomasijoitusalaa entuudestaan, sillä viime vuosina merkittävä osa työtehtävistäni on liittynyt tavalla tai toisella pääomasijoittamiseen. Luottamustehtävieni kautta minulla on viime vuosina lisäksi ollut mahdollisuus olla mukana selvittämässä ja etsimässä ratkaisuja alan oikeudellisiin ongelmiin. Uusi tehtäväni CapManissä on haasteellinen ja innostava myös CapManin kansainvälisyyden vuoksi”, sanoo Martti Timgren.


”CapManin listautumisen ja kansainvälistymisen myötä toimintamme juridiset haasteet ovat ymmärrettävästi kasvaneet. Olemme tyytyväisiä saadessamme nyt joukkoomme myös tämän alan huippuosaajan. Martilla on monipuolista kokemusta erilaisista asianajotehtävistä, ja lisäksi hänellä on näkemystä pääomasijoitustoiminnan juridisesta kehityksestä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Toivotammekin hänet lämpimästi tervetulleeksi CapManiin”, sanoo Vesa Vanha-Honko.


Lisätietoja:

Senior Partner Vesa Vanha-Honko, puh. 6155 83310