Skip to content

Kutsu CapMan Oyj:n tiedotustilaisuuteen

25/10/2007

CapMan Oyj Pörssi-ilmoitus 25.10.2007 kello 9.15
 
CapMan Oyj julkaisee tammi-syyskuun 2007 osavuosikatsauksen keskiviikkona 31.10.2007. Toimitusjohtaja Heikki Westerlund esittelee osavuosikatsauksen lehdistölle ja analyytikoille sekä luo katsauksen alan markkinatilanteeseen klo 12.00 alkavassa lehdistötilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa, osoitteessa Korkeavuorenkatu 32, Helsinki.
 
Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön Internet-sivuilta tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen mari.reponen@capman.com. Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas.
 
Tervetuloa!
 
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:                                                    
Mari Reponen, viestintäpäällikkö, p. +358 9 6155 8322 tai +358 40 702 5869, mari.reponen@capman.com
 
 
 
CAPMAN OYJ
 
 
Jerome Bouix
senior partner
Sijoittajapalvelut
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com
 
 
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin kolmen miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.