Skip to content

CapMan Oyj:n vuosikertomus 2007 on ilmestynyt

10/03/2008

CapMan Oyj Pörssi-ilmoitus 10.3.2008 kello 11.45
 
CapMan Oyj:n painettu vuosikertomus vuodelta 2007 on tänään julkaistu suomeksi ja englanniksi. Vuosikertomus on lisäksi nähtävissä pdf-muodossa yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.capman.com.
 
Vuosikertomus postitetaan osakkeenomistajille Arvopaperikeskuksen ylläpitämän osakasrekisterin mukaisiin osoitteisiin. Vuosikertomuksen voi tilata sähköisellä lomakkeella yhtiön kotisivuilta tai sähköpostitse osoitteesta reetta.peltonen@capman.com. Postitus osakkeenomistajille ja vuosikertomuksen tilaajille alkaa viikolla 11.
 
CAPMAN OYJ
 
Mari Reponen
viestintäjohtaja
Sijoittajapalvelut
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com
 
 
CapMan, www.capman.com
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,9 miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on 110 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.