Skip to content

CapMan Real Estate rakennuttaa OneMedille uuden pääkonttorin

04/09/2008

CapMan lehdistötiedote 4.9.2008 kello 10.00

CapManin hallinnoima CapMan Real Estate I -rahasto on vuokrannut Haagassa, Helsingissä sijaitsevan tontin Helsingin kaupungilta ja hakenut rakennuslupaa tontille rakennettavaa toimistorakennusta varten. Päävuokralaiseksi tulee Suomen johtava terveydenhoito- ja laboratoriotuotteiden toimittaja OneMed Oy. Rakennustöiden odotetaan alkavan syksyn aikana.
 
Toimistorakennuksen odotetaan valmistuvan vuoden 2009 loppuun mennessä. Kohteeseen tulee vuokrattavaa pinta-ala noin 3 000 m², josta suurin osa on vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella OneMedille. Hankkeessa hyödynnetään CapManin kiinteistösijoitustiimin kiinteistökehitys- ja projektiosaamista.
 
CapManin ensimmäisen kiinteistöpääomarahaston CapMan Real Estate I:n sijoitusfokus on pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöissä, CapMan RE II -rahaston kiinteistökehityskohteissa Suomessa ja CapMan Hotels RE Ky:n hotellikiinteistöissä ensisijaisesti Suomessa ja Ruotsissa.  
 
Lisätietoja:
Kalle Myllymäki, kiinteistösijoituspäällikkö, CapMan Real Estate, p. 0207 207 618
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,2 miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.
 
OneMed www.onemed.fi
OneMed Oy on johtava terveydenhoito- ja laboratoriotuotteiden toimittaja Suomessa. Sairaaloiden ja terveyskeskusten lisäksi OneMed Oy:n asiakkaita ovat yksityiset klinikat, vanhainkodit, hammas- ja eläinlääkäriasemat, teollisuuden asiakkaat, apteekit ja muut jälleenmyyjät. Kattava tuotevalikoimamme koostuu johtavien valmistajien ja OneMedin omista private label -tuotteista.