Skip to content

Peo Nilsson CapMan Technology -tiimiin partneriksi

16/11/2009

CapMan lehdistötiedote 16.11.2009 kello 11.00
 
Booli Search Technologiesin perustaja ja toimitusjohtaja Peo Nilsson, KTM, on aloittanut CapMan Technology -tiimissä partnerina.
 
Peo Nilsson on useiden ruotsalaisten media- ja ICT-alan kasvuyritysten perustaja. Vuodesta 1996 lähtien Nilsson on ollut mukana perustamassa muun muassa Biondi Industriesia, Pacer Communicationia ja viimeisimpänä Booli Search Technologiesia, jonka toimitusjohtajan tehtävästä hän siirtyy CapManin palvelukseen.
 
”Olen erittäin tyytyväinen voidessani ilmoittaa Peo Nilssonin nimityksestä tiimiimme. Arvostan hänen menestyksekästä uraa yrittäjänä sekä kokemusta kasvuyritysten johtamisesta ja rahoituksesta. Peo vahvistaa merkittävästi tiimimme sijoitustoimintaa erityisesti Ruotsissa”, sanoo CapManin teknologiatiimin vetäjä ja senior partner Petri Niemi.
 
”CapManilla on erinomaiset edellytykset kohdeyritysten tukemiseen, mikä on minulle moninkertaisena yrittäjänä erityisen tärkeää. CapManin sijoituskapasiteetti, kansainvälinen organisaatio sekä tiimin pitkä kokemus teknologiasijoituksista luovat hyvät lähtökohdat kohdeyritysten kasvun vahdittamiseksi”, sanoo Peo Nilsson.
 
CapMan Technology sijoittaa pohjoismaisiin kasvuvaiheen ja myöhäisen kasvuvaiheen teknologiayrityksiin. Pitkään tämän sijoitusfokuksen mukaan toiminut tiimi on yksi Pohjoismaiden kokeneimmista teknologiasijoittajista. CapMan Technologyn kohdeyritykset keskittyvät tyypillisesti infrastruktuuriin, sovelluksiin tai palveluihin, joiden asiakkaita ovat teolliset toimijat tai B-to-B -yritykset. Tiimin viimeisimpiä sijoituskohteita ovat tanskalainen treasury management -ratkaisuja toimittava IT2 sekä telekommunikaatioarkkitehtuuriin erikoistunut Accanto Systems.
 
Lisätietoja:
Petri Niemi, CapMan Technology -tiimin vetäjä, senior partner, p. 0207 207 546 tai 400 511 493
 
 
 
CapMan www.capman.com
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,5 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.