Skip to content

Nimityksiä CapMan-konsernissa

21/01/2010

CapMan lehdistötiedote 21.1.2010 kello 13.00


Nimityksiä CapMan-konsernissa

CapMan Buyout ‑tiimin jäsen Espen Stenumgård on nimitetty partneriksi ja CapMan Public Market ‑tiimin jäsen Mikael Moll sijoituspäälliköksi.

 

KTM Espen Stenumgård on nimitetty partneriksi. Hän tuli CapManin palvelukseen vuonna 2006 ja työskentelee Oslon toimistossa. Stenumgård on osallistunut aktiivisesti Cargo Partner ja Avelon -sijoituksiin sekä CapManin kehittämiseen yhtenä Norjan johtavista pääomasijoittajaista. Aikaisemmin hän on työskennellyt Catch Communications ASA:ssa, Kistefos Venture Capitalissa ja Bain & Companyssa.

 

KTM Mikael Moll on nimitetty sijoituspäälliköksi. Hän aloitti CapManilla sijoitusanalyytikkona vuonna 2008 ja työskentelee Tukholman toimistossa. Moll on mukana tekemässä CapMan Public Market -rahaston sijoituksia Nobiaan, Intrum Justitiaan ja Profficeen. Aiemmin hän on työskennellyt analyytikkona Lontoossa Merrill Lynchin Investment Banking Division -tiimissä keskittyen pohjoismaisiin transaktioihin.Lisätietoja:

Tuomo Raasio, CapMan Buyout -tiimin vetäjä, senior partner, p. 0207 207 505 tai 0400 405 682

Jukka Ruuska, CapMan Public Market -tiimin vetäjä, senior partner, p. 0207 207 571 tai 050 1732

 

 

CapMan www.capman.com

CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,5 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Kullakin sijoitusalueella on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.