Skip to content

CapMan Oyj:n 2013C-optio-oikeuksien osakemerkintähinta ja markkina-arvo

01/06/2015

CapMan Oyj Pörssitiedote 1.6.2015 klo 16.25

CapMan Oyj:n 2013C-optio-oikeuksien osakemerkintähinta ja markkina-arvo

CapMan Oyj:n varsinainen yhtiökokous päätti 20.3.2013 optio-oikeuksien antamisesta CapMan -konsernin avainhenkilöille. Optio-oikeudella 2013C merkittävän yhtiön B-sarjan osakkeen merkintähinta on 1,12 euroa osakkeelta (B-sarjan osakkeen vaihdolla painotettu keskikurssi NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä 1.4.-31.5.2015 lisättynä 10 prosentilla). Merkintähinnasta vähennetään vuosittain maksetut osingot ja pääoman palautukset.

2013C-optio-oikeuksilla voi merkitä yhteensä 1 410 000 CapMan Oyj:n uutta tai yhtiön hallussa olevaa omaa B-sarjan osaketta. Osakkeiden merkintäaika on 1.5.2018-30.4.2020.

Yhden 2013C-optio-oikeuden teoreettinen markkina-arvo on 0,21 euroa per optio-oikeus. 2013C-optio-oikeuksien teoreettinen markkina-arvo on yhteensä 296 100 euroa. Yhden optio-oikeuden teoreettinen markkina-arvo on laskettu optio-oikeuksien hinnoittelussa käytettävällä Black & Scholes -mallilla seuraavin oletuksin: osakkeen kurssi 1,05 euroa, osakkeen merkintähinta 1,12 euroa, riskitön korko 0,65 %, optio-oikeuksien voimassaoloaika viisi vuotta ja volatiliteetti 24,4 %.

Optio-oikeuksien ehdot ovat nähtävissä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.capman.fi.

CAPMAN OYJ

Linda Tierala

päällikkö, viestintä ja IR

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.capman.fi

CapMan www.capman.fi
CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarjoamme houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 3,0 miljardin euron pääomia. CapManin B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.