Skip to content

Irtautuminen Esperistä on toteutunut

15/06/2016

CapMan Oyj       pörssitiedote     15.6.2016 klo 15.00

Irtautuminen Esperistä on toteutunut

CapManin hallinnoimien rahastojen 27.5.2016 tiedotettu irtautuminen Esperi Care Oy:sta on toteutunut kaupan saatua kilpailuviranomaisten hyväksynnän.

Irtautumisen tulos- ja kassavirtavaikutus CapMan Oyj:lle sekä lisätietoja kaupasta on saatavissa 27.5.2016 julkaistussa pörssitiedotteessa.

 

Lisätietoja:
Markus Sjöholm, senior partner, CapMan Buyout -tiimin vetäjä, p. 040 5080 121
Niko Haavisto, talousjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 465 4125

 

CAPMAN OYJ
Linda Tierala
päällikkö, viestintä ja IR

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

 

CapMan www.capman.fi
CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Nest Capital sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,7 miljardin euron pääomia.