Skip to content

Johan Pålsson CapMan Buyoutin uudeksi partneriksi Tukholmaan

20/06/2016

CapMan Buyout                               lehdistötiedote                 20.6.2016 klo 10.00

Johan Pålsson CapMan Buyoutin uudeksi partneriksi Tukholmaan

CapMan Buyout vahvistaa pohjoismaista tiimiään nimittämällä Johan Pålssonin partneriksi marraskuusta 2016 alkaen. Johan on aikaisemmin työskennellyt listatun ruotsalaisen pääomasijoitusyhtiö Ratoksen palveluksessa ja hänellä on runsaasti kokemusta sekä yrityskaupoista että liiketoimintojen kehityksestä niin Pohjoismaissa kuin kansainvälisestikin. Nimitys tukee CapMan Buyoutin kohdeyhtiöiden arvonluontisuunnitelman toteuttamisosaamista Pohjoismaissa.

Johanilla on lähes 10 vuoden kokemus pääomasijoitusalalta. Ennen CapMan Buyoutin palvelukseen siirtymistä Johan toimi sijoitusammattilaisena Ratoksella, missä hänen päävastuualueisiinsa kuuluivat yrityskauppojen läpivienti sekä aktiivinen arvonluonti lukuisissa sijoituskohteissa eri sektoreilla. Sitä ennen Johan työskenteli liikkeenjohdon konsulttina Arthur D. Littlella, missä hän keskittyi yritysten kansainvälisten strategioiden ja operatiiviseen kehittämiseen monilla eri toimialoilla. Johan tulee työskentelemään CapManin Tukholman toimistolta käsin.

”Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme toivottaa Johanin tervetulleeksi tiimiimme. Hänen vahva taustansa sekä kokemuksensa arvonluontistrategioiden läpiviemisestä vahvistavat resurssejamme kohdeyhtiöiden kehityksessä. Johan täydentää tiimiämme sekä kulttuurisesti että strategisesti”, kommentoi CapMan Buyout -tiimin vetäjä Markus Sjöholm.

”Olen innoissani mahdollisuudesta liittyä CapMan Buyoutin kokeneeseen ja osaavaan tiimiin sekä vaikuttaa sen kohdeyritysten kehitykseen ja arvonluontisuunnitelmien toteuttamiseen yhdessä CapManin osaavien sijoitusammattilaisten kanssa”, kertoo Johan Pålsson.

Lisätietoja:
Markus Sjöholm, CapMan Buyout -tiimin vetäjä, puh. 040 508 0121

 

CapMan www.capman.fi
CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Nest Capital sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,7 miljardin euron pääomia.