Skip to content

Irtautuminen Samsasta on toteutunut

04/07/2016

CapMan Oyj                        pörssitiedote                     4.7.2016 klo 11.30

Irtautuminen Samsasta on toteutunut

CapManin hallinnoimien rahastojen 1.6.2016 tiedotettu irtautuminen Samsasta on toteutunut. CapMan Oyj on merkittävä sijoittaja irtautuneessa CapMan Life Science IV -rahastossa ja irtautumisen 1,5 milj. euron tulosvaikutus CapMan Oyj:n omien rahastosijoitusten positiivisten käypien arvojen muutosten perusteella huomioidaan vuoden 2016 toisen neljänneksen tuloksessa. Irtautumisen 5,7 milj. euron kassavirtavaikutus CapMan Oyj:lle huomioidaan vuoden kolmannella neljänneksellä kaupan toteutumisen myötä.

Lisätietoja:
Heikki Westerlund, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, puh. 050 559 6580
Johan Bennarsten, CapMan Life Science, puh. +46 707 495 659 (Samsa)

 

CAPMAN OYJ
Linda Tierala
päällikkö, viestintä ja IR

 

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

 

CapMan www.capman.fi
CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Nest Capital sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,7 miljardin euron pääomia.