Skip to content

CapMan julkaisee vuoden 2016 tilinpäätöstiedotteen torstaina 2.2.2017

26/01/2017

CapMan Oyj pörssitiedote 26.1.2017 klo 9.30

CapMan julkaisee vuoden 2016 tilinpäätöstiedotteen torstaina 2.2.2017

CapMan Oyj julkaisee vuoden 2016 tilinpäätöstiedotteen torstaina 2.2.2017 n. klo 8.30. Toimitusjohtaja Heikki Westerlund esittelee vuoden 2016 tuloksen sekä luo katsauksen alan markkinatilanteeseen torstaina 2.2.2017 klo 12.00 alkavassa analyytikoille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin uudessa toimistossa osoitteessa Ludviginkatu 6, 4. krs, 00130 Helsinki. 

Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön verkkosivuilla tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen linda.tierala@capman.com. 

Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Linda Tierala, päällikkö, viestintä ja IR, p. 040 571 7895, linda.tierala@capman.com

CAPMAN OYJ

Linda Tierala
päällikkö, viestintä ja IR

                          
JAKELU
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

 

CapMan www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Nest Capital sekä tytäryhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.