Skip to content

Kasvusijoittamisesta vastaava Juha Mikkola CapManin johtoryhmään

02/02/2017

CapMan Oyj Pörssitiedote                            2.2.2017 klo 8.40

Kasvusijoittamisesta vastaava Juha Mikkola CapManin johtoryhmään

Juha Mikkola (MBA) on nimitetty CapMan-konsernin johtoryhmän jäseneksi 2.2.2017 alkaen. Mikkola vastaa kasvusijoittamisesta CapManilla.

Mikkolalla on 25 vuoden kokemus pääomasijoittamisesta. Hän on uransa aikana kerännyt useita pääomarahastoja ja auttanut rakentamaan kymmeniä menestyksekkäitä yrityksiä. Mikkola on vetänyt Norvestian kasvusijoitustiimiä menestyksellä vuodesta 2011. Ennen sitä hän oli vastuussa pääomasijoitusyhtiö Eqvitecin Venture-tiimistä ja on aiemmin ollut käynnistämässä Suomen Teollisuussijoituksen toimintaa.

”Kasvusijoittaminen, eli growth equity, on kasvava sijoitusluokka venture ja buyout -kentän välimaastossa ja entistä tärkeämpi osa CapManin sijoitustoimintaa. Kasvusijoittaminen on lähinnä sijoittamista vähemmistöosuuksiin. Juhan siirtyminen johtoryhmään on luonnollinen askel ja saamme hänen ansiostaan merkittävää kokemusta ja uusia näkökulmia johtoryhmätyöskentelyymme”, sanoo CapManin toimitusjohtaja Heikki Westerlund.  

 

CAPMAN OYJ
Hallitus

 

Lisätietoja:
Heikki Westerlund, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 559 6580
Juha Mikkola, Kasvusijoitukset, CapMan, p. 050 590 0522

 

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

 

CapMan www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa.  Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,7 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit) ja infrastruktuuri (Infra). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.