Skip to content

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet

05/04/2017

CapMan Oyj    Pörssitiedote    5.4.2017 klo 17.00

 

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet 
MAR 19 artiklassa asetetun ilmoitusvelvoitteen mukaisesti Niko Haavisto on ilmoittanut tehneensä seuraavan liiketoimen:

Ilmoitusvelvollinen
Nimi: Haavisto,Niko  
Asema: Talousjohtaja
     
Ensimmäinen ilmoitus  
Viitenumero: 743700498L5THNQWVL66_20170405144735_4
     
Liikkeeseenlaskija
Nimi: CapMan Oyj
LEI: 743700498L5THNQWVL66
     
Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot
Liiketoimen päivämäärä: 2017-04-05
Liiketoimen luonne: Osakeoption hyväksyminen
Lisätiedot:  
  Liiketoimi liittyy osakeoptio-ohjelman toteuttamiseen
 
Instrumentti: Rahoitusinstrumentti, joka liittyy osakkeeseen tai vieraan pääoman ehtoiseen instrumenttiin
Nimi: CapMan Oyj optio-oikeus 2016A
 
Volyymi: 100000
Yksikköhinta:  
 
Liiketoimien yhdistetyt tiedot
Volyymi: 100000
Keskihinta:  

CAPMAN OYJ
Linda Tierala
Päällikkö, viestintä ja sijoittajasuhteet

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
www.capman.fi

CapMan www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.