Skip to content

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet

09/05/2017

CapMan Oyj    Pörssitiedote                               9.5.2017 klo 13.30

CapMan Oyj: Johdon liiketoimet

MAR 19 artiklassa asetetun ilmoitusvelvoitteen mukaisesti Andreas Tallberg on ilmoittanut tehneensä seuraavan liiketoimen:

Ilmoitusvelvollinen

Nimi: Tallberg, Andreas

Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen

Liikkeeseenlaskija: CapMan Oyj

LEI: 743700498L5THNQWVL66

 

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS

Viitenumero: 743700498L5THNQWVL66_20170509114947_3

____________________________________________

 

Liiketoimen päivämäärä: 2017-05-05

Kauppapaikka: NASDAQ HELSINKI LTD (XHEL)

Instrumentti tyyppi: OSAKE

ISIN: FI0009009377

Liiketoimen luonne : OSAKEPALKKION VASTAANOTTAMINEN

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot

(1): Volyymi: 11530 Yksikköhinta: 1,66510 EUR

Liiketoimien yhdistetyt tiedot

(1): Volyymi: 11530 Keskihinta: 1.66510 EUR

CAPMAN OYJ
Linda Tierala
Päällikkö, viestintä ja sijoittajasuhteet

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
www.capman.fi

CapMan www.capman.fi
CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.