Skip to content

Joakim Frimodigista CapManin vt. toimitusjohtaja ja varatoimitusjohtaja

04/05/2017

CapMan Oyj Pörssitiedote 4.5.2017 klo 11.32

Joakim Frimodigista CapManin vt. toimitusjohtaja ja varatoimitusjohtaja

CapManin johtoryhmän jäsen Joakim Frimodig on nimitetty CapMan Oyj:n vt. toimitusjohtajaksi 4.5.2017 alkaen. Hän siirtyy yhtiön varatoimitusjohtajan tehtävään varsinaisen toimitusjohtajan nimittämisen jälkeen. Heikki Westerlund ilmoitti maaliskuussa jättävänsä toimitusjohtajan tehtävät.

”CapManilla on meneillään merkittäviä kasvu- ja kehityshankkeita, kuten esimerkiksi infrastruktuuri- ja kasvusijoitusten tuotteistaminen, jotka vaativat täyden huomion ja riittävästi resursseja johtotasolla. Vt. toimitusjohtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää yhtiötä määrätietoisesti myös käynnissä olevan varsinaisen toimitusjohtajan rekrytointiprosessin aikana. Joakim on ollut rakentamassa CapManin seuraavaa kasvuvaihetta, ja on siksi oikea henkilö toteuttamaan jo pitkälle hiottua strategiaa”, sanoo CapManin hallituksen puheenjohtaja Andreas Tallberg.

Frimodig (s. 1978, BA, Oxon) on vastannut CapManin strategisista kasvuhankkeista huhtikuusta 2016 alkaen. Hän siirtyi CapManille Summa Capitalista, missä hän toimi vuodesta 2004 lähtien, viimeksi varatoimitusjohtajana ja osakkaana. Sitä ennen Joakim toimi neuvonantajana Alfred Berg ja ABN Amro Corporate Financessa. Hän on uransa aikana neuvonut lukuisia suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä yrityskauppa- ja rahoitustransaktioissa.

”Olen viimeisen vuoden aikana kasvattanut vastuutani CapManin strategian luomisessa ja toimeenpanossa ja vt. toimitusjohtajan tehtävässä voin jatkaa tätä työtä. CapMan on vahvassa kunnossa oleva pörssiyhtiö ja minulla on selkeä näkemys suunnasta, johon haluaisin kehittää yhtiötä yhdessä osaavan tiimimme kanssa”, kommentoi CapManin uusi vt. toimitusjohtaja Joakim Frimodig.

Lisätietoja:
Andreas Tallberg, hallituksen puheenjohtaja, CapMan Oyj, p. 040 700 2252
Joakim Frimodig, vt. toimitusjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 529 0665

CAPMAN OYJ
HALLITUS

JAKELU
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

 

CapMan Oyj
www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.