Skip to content

Pia Kåll CapMan Buyoutin managing partneriksi – muutoksia CapMan Oyj:n johtoryhmässä

05/06/2017

CapMan Oyj pörssitiedote                                            5.6.2017 klo 13.15

Pia Kåll CapMan Buyoutin managing partneriksi – muutoksia CapMan Oyj:n johtoryhmässä

Pia Kåll on nimitetty CapMan Buyoutin uudeksi managing partneriksi. Kåll nousee nimityksen myötä CapMan Oyj:n johtoryhmään Markus Sjöholmin tilalle. Lisäksi Johan Pålsson on nimitetty CapMan Buyoutin uudeksi co-managing partneriksi. Hans Christian Dall Nygård jättää paikkansa CapMan Oyj:n johtoryhmässä jatkaen CapMan Russian managing partnerina ja vastaten CapMan Russia I ja II -rahastojen nykysalkun arvonluontityöstä ja uusista sijoituksista. Muutokset astuvat voimaan 5.6.2017 alkaen.  

Ennen CapMania Kåll toimi Outotecin johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2013 lähtien. Sitä ennen vuodesta 2006 Pia toimi McKinsey & Companylla liikkeenjohdon konsulttina. Pålsson tuli CapManille pääomasijoitusyhtiö Ratoksesta ja hänellä on 10 vuoden kokemus pääomasijoitusalalta.

”Otan innolla vastaan tämän uuden roolin. Meillä on kasassa hyvä tiimi ja tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin varsinkin salkkumme kehittyessä suotuisasti. Kiitän Buyoutin partnereiden ja CapManin johdon luottamuksesta”, kommentoi CapMan Buyoutin uusi managing partner Pia Kåll.

”Olemme iloisia siitä, miten hyvin Pia ja Johan ovat näyttäneet modernia johtajuutta sekä omissa kohdeyrityksissään että tiimissämme. Voimme näin ollen väistyvän Buyoutin co-managing partnerin Dan Johnsonin kanssa jatkaa aktiivisina Buyoutin partnereina”, sanoo väistyvä managing partner Markus Sjöholm.

”Muutokset johtoryhmässä heijastavat CapManin uudistunutta strategiaa. Pian ja Johanin taustat ja osaamisalueet tukevat hyvin toisiaan, ja molemmilla on vahvaa kokemusta kohdeyhtiöiden arvonluontistrategioiden läpiviennistä”, sanoo CapManin vt. toimitusjohtaja Joakim Frimodig.  

Lisätietoja:
Joakim Frimodig, vt. toimitusjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 529 0665
Pia Kåll, managing partner, CapMan Buyout, p. 040 766 4446

 

CAPMAN OYJ

 

JAKELU
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

 

CapMan Oyj
www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 25 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit) ja infrastruktuuri (Infra). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.