CapMan julkaisee tammi-maaliskuun 2018 osavuosikatsauksen torstaina 26.4.2018

12 huhtikuun, 2018

CapMan Oyj lehdistötiedote                                                                                         12.4.2018 klo 9.00 

CapMan julkaisee tammi-maaliskuun 2018 osavuosikatsauksen torstaina 26.4.2018 

CapMan Oyj julkaisee tammi-maaliskuun 2018 osavuosikatsauksen torstaina 26.4.2018 n. klo 8.30. Yhtiö esittelee tuloksen klo 10.00 alkavassa analyytikoille, sijoittajille ja lehdistölle järjestettävässä tiedotustilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa osoitteessa Ludviginkatu 6, 00130 Helsinki. 

Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön verkkosivuilla tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen katariina.kataja@capman.com.  

Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Katariina Kataja, päällikkö, viestintä ja IR, p. 040 527 1427, katariina.kataja@capman.com

CAPMAN OYJ

Katariina Kataja
päällikkö, viestintä ja IR

                          
JAKELU
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.fi

CapMan
www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen sijoitus- ja erikoistunut varainhoitoyhtiö. Olemme aktiivisesti kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on noin 110 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme yhteensä noin 2,7 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös suorina sijoituksina omasta taseestamme alueilla, joilla meillä ei ole aktiivista rahastoa. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja ammattimaisille sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Sijoitusstrategiamme kattavat yritysostot (Buyout), kasvusijoittamisen (Growth Equity), kiinteistösijoittamisen (Real Estate), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), infrastruktuurin (Infra) ja taktiset sijoitukset (Tactical Opportunities). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.