Skip to content

CapMan Buyout nimittää sijoitustoiminnan avainhenkilöitä partnereiksi

20/09/2018

CapMan Buyout lehdistötiedote 20.9.2018 klo 8.30

CapMan Buyout nimittää sijoitustoiminnan avainhenkilöitä partnereiksi

CapMan Buyoutin kokeneet sijoitusammattilaiset Antti Karppinen ja Tobias Karte on nimitetty partnereiksi ja Tomi Alén sijoitusjohtajaksi. Tiimissä on seitsemän partnerin lisäksi viisi sijoitusammattilaista.

”Olen erittäin ylpeä Antin, Tobiaksen ja Tomin saavutuksista. He ovat kehittyneet merkittävästi ammattilaisina viime vuoden aikana, ja heidän panoksensa on ollut ratkaiseva Buyout-tiimin tavoitteiden saavuttamisessa, mistä viimeaikaiset irtautumiset salkussa ovat hyvä esimerkki. Tiimi on hyvässä asemassa jatkaa nykykohteiden arvonkehitystyötä sekä valmistella tulevaa varainhankintaa. Olen tyytyväinen saadessani tehdä yhteistyötä näiden sitoutuneiden rautaisten ammattilaisten kanssa. On ilo seurata heidän suorituksiaan myös jatkossa uusien tehtävien tuomien vastuiden myötä”, kommentoi CapMan Buyoutin managing partner Pia Kåll.

Antti Karppinen (DI, KTK) on toiminut CapMan Buyoutissa vuodesta 2009. Hän on osallistunut aktiiviseen arvonluontiin useassa sijoituksessa, viimeisimpinä teollisille omistajille myydyissä Oral Hammaslääkäreissä ja Lämpöluxissa, sekä nykyisissä kohdeyhtiöissä DEN Groupissa, Aconassa ja KotiSunissa. Ennen CapMan Buyoutia hän toimi corporate finance -analyytikkona Royal Bank of Scotlandissa (aikaisemmin ABN Amro Bank) Helsingissä. Antti on hiljattain palannut kahden vuoden komennukselta Tukholmasta ja työskentelee CapManin Helsingin toimistossa.  

Tobias Karte (KTM) aloitti CapMan Buyoutissa vuonna 2012. Hänellä on lähes 14 vuoden kokemus pohjoismaiselta rahoitusalalta, josta 11 vuoden kokemus pääomasijoittamisesta pieniin- ja keskisuuriin pohjoismaisiin yrityksiin. Hän on CapManin kohdeyhtiö Malte Månsonin kohdevastaava ja vastasi viimeaikaisista irtautumisista The North Alliancesta ja MPT:sta. Ennen uraa CapManilla Tobias toimi viisi vuotta sijoituspäällikkönä ruotsalaisessa pääomasijoitusyhtiö Segulahissa ja kolme vuotta pohjoismaisen investointipankki Carnegien analyytikkona. Tobias työskentelee CapManin Tukholman toimistossa.

Tomi Alén (DI) aloitti CapMan Buyoutissa vuonna 2014. Hänellä on lähes viiden vuoden kokemus pääomasijoittamisesta ja hän on lisäksi toiminut kaksi vuotta liikkeenjohdon konsulttina Boston Consulting Groupissa sekä kartuttanut kokemusta yrityskaupoista investointipankki Summa Capitalissa. Osana CapMan Buyoutia hän on ollut aktiivisesti mukana kehittämässä sekä nykyisiä että aikaisempia kohdeyhtiöitä Forenomia, Kämp Collection Hotelsia, Havatoria, Bright Groupia ja Oral Hammaslääkäreitä. Tomi työskentelee CapManin Helsingin toimistossa.

Lisätietoja:
Pia Kåll, managing director, CapMan Buyout, puh. 0207 207 555, pia.kall@capman.com

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 28 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth Equity) ja infrastruktuurisijoitukset (Infra). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut.