Skip to content

CapMan Infran vetäjä Ville Poukka nimitetty johtoryhmän jäseneksi

01/11/2018

CapMan Oyj pörssitiedote 1.11.2018 klo 8.25

CapMan Infran vetäjä Ville Poukka nimitetty johtoryhmän jäseneksi

CapMan Infran managing partner Ville Poukka (KTM) on nimitetty CapMan Oyj:n johtoryhmän jäseneksi 1.11.2018 alkaen. CapMan on lisäksi tänään ilmoittanut perustaneensa uuden infrastruktuurirahaston, joka sijoittaa pääosin pohjoismaisiin pieniin ja keskisuuriin infrastruktuurikohteisiin.

CapMan Infra sijoittaa pääosin energia-, liikenne- ja telekommunikaatiosektorilla toimiviin infrastruktuuriyhtiöihin Pohjoismaissa. Viime keväänä CapMan Infra johti suomalaiskonsortion 70 milj. euron sijoitusta sähköverkko- ja kaukolämpöyhtiö Eleniaan. Infra-sijoitusalue perustettiin keväällä 2017, kun Ville siirtyi CapManille Danske Bankista, jossa hän vastasi energia- ja infrastruktuurisektorin corporate finance -toiminnasta Pohjoismaissa. Hän on toiminut neuvonantajana useissa infrastruktuurihankkeisiin liittyvissä transaktioissa erityisesti energiasektorilla Pohjoismaissa.

”Infrastruktuurisijoittamisesta on viimeisen vuoden aikana muodostunut tärkeä osa CapManin liiketoimintaa, ja Ville tuo arvokasta osaamista CapManin johtoryhmään erityisesti tältä alueelta”, sanoo CapManin toimitusjohtaja Joakim Frimodig.

”On hienoa jatkaa infrastruktuuriliiketoiminnan kasvattamista ja kehittämistä osana CapManin johtoryhmää. Olemme viimeisen vuoden aikana rakentaneet vahvan paikallisen sijoitustiimin ja vakiinnuttaneet asemamme aktiivisena toimijana pohjoismaisella infrastruktuurimarkkinalla. Nyt perustettu rahasto mahdollistaa hyvän hankevirran toteuttamisen ja luo perustan kasvulle vuosiksi eteenpäin”, kommentoi CapMan Infran managing partner Ville Poukka.

Lisätietoja: 
Joakim Frimodig, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, p. 050 529 0665 
Ville Poukka, managing partner, CapMan Infra, p. 050 572 9120

CAPMAN OYJ

Jakelu: 
NASDAQ Helsinki 
Keskeiset tiedotusvälineet 
www.capman.fi

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija, joka tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Palveluksessamme on 120 pääomasijoittamisen ammattilaista, ja hallinnoimme yhteensä noin 2,8 miljardin euron pääomia pääosin asiakkaidemme, eli sijoittajien, puolesta mutta myös sijoituksina omasta taseestamme. Tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Nykyiset sijoitusstrategiamme kattavat kiinteistösijoittamisen (Real Estate), enemmistösijoittamisen (Buyout), sijoitukset Venäjälle (Russia), velkasijoitukset (Credit), kasvusijoittamisen (Growth Equity) ja infrastruktuurisijoitukset (Infra). Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan (CaPS), varainhankinnan (Scala Fund Advisory), sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut. www.capman.fi