Skip to content

Suomalainen kyberturvallisuusyhtiö Arctic Security kiihdyttää kasvuaan merkittävien suomalaissijoittajien avulla

28/02/2019

Tunnetut yrittäjät ja sijoittajat Mikko Kodisoja, Ilkka Paananen sekä Georg Ehrnrooth ovat sijoittaneet Arctic Security Oy:n A-Sarjan rahoituskierrokseen. Sijoitukset päättävät CapMan Growthin avaaman rahoituskierroksen. Lisärahoitus ja uusien sijoittajien kokemus globaaleista kasvuyhtiöistä vauhdittavat Arctic Securityn kansainvälistä kasvua kyberturvallisuusmarkkinoilla.

Vuonna 2017 perustetulla Arctic Securityllä on takanaan menestyksekäs ensimmäinen toimintavuosi. Yhtiö toi markkinoille Arctic Hub ja Arctic Node -tuotteet ja saavutti yli kahden miljoonan euron kansainvälisen liikevaihdon. Tuotteet harmonisoivat ja luokittelevat tietoja kyberuhista yli sadasta uhkatietolähteestä ja yhdistävät nämä indikaattorit uhattujen kohteiden omistajiin. Tämä automatisoitu palvelu luo kohdistettua tietoa, jota yritykset voivat käyttää suojellakseen itseään reaaliaikaisesti sekä vähentämään tulevia kyber riskejä. Arctic Hub ja Arctic Node -tuotteet mahdollistavat vertaansa vailla olevan uhkatiedon integroinnin ja skaalautuvan hyödyntämisen  sekä yksittäisille yhtiöille että monikansallisille yrityksille.

“Yritykset taistelevat kyberuhkia vastaan ja tarvitsevat automatisoituja ratkaisuja integroidakseen uhkatiedon puolustusjärjestelmiinsä. Tämä sijoitus edesauttaa meitä tuomaan jo todistetusti toimivat tuotteemme maailmanlaajuisesti laajemmalle yritysyhteisölle”, toteaa David Chartier, Arctic Securityn toimitusjohtaja.

Yhtiöstä                                                 

Arctic Securityn kotipaikka on Oulu, jonka lisäksi sillä on toimistot Helsingissä, San Franciscossa sekä Singaporessa. Yhtiön omistautunut tiimi koostuu kansainvälisistä asiantuntijoista, joilla on laajaa osaamista ja kokemusta kyberturvallisuustiedon alalta. Yrityksen toimitusjohtaja David Chartierilla on taustalla pitkä ura tietoturva-alalta ja hän on toiminut muun muassa Codenomicon toimitusjohtajana.