Skip to content

CapMan Buyoutin irtautuminen Komas Oy:sta on toteutunut

30/08/2019

CapMan Buyout lehdistötiedote
30.8.2019 klo 15.45

CapMan Buyoutin irtautuminen Komas Oy:sta on toteutunut

Componenta Oyj on tänään saattanut päätökseen 16.5.2019 tiedotetun Komas Oy:n yritysoston CapManin hallinnoimilta rahastoilta. Yritysjärjestely on saanut tarvittavat viranomaishyväksynnät ja tavanomaiset yrityskaupan ehdot ovat täyttyneet. Yritysoston kauppahinta maksettiin antamalla myyjille yhtiön osakkeita, jotka listataan Nasdaq Helsingissä.

Komas valmistaa koneistettuja komponentteja, takeita, hydrauliikkaputkia sekä levyleikkeitä. Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, joka toimittaa valettuja ja koneistettuja komponentteja asiakkailleen, jotka ovat globaaleja ajoneuvo-, kone- ja laitevalmistajia.

Lisätietoja:
Jan Mattlin, partneri, CapMan Buyout, puh. 040 508 6406

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli 3 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa, Moskovassa ja Luxemburgissa.