Skip to content

CapManin irtautuminen Kämp Collection Hotelsista on toteutunut

10/10/2019

CapMan Buyout lehdistötiedote
10.10.2019 klo 10.15

CapManin irtautuminen Kämp Collection Hotelsista on toteutunut

Elokuussa julkistettu Kämp Collection Hotelsin myynti norjalaiselle Nordic Choice Hotelsille on saanut kilpailuviranomaisen hyväksynnän. Yrityskauppa viimeisteltiin 9.10.2019, jolloin omistajuus siirtyi CapManin hallinnoimilta rahastoilta Nordic Choice Hotelsille. Uuden omistajan tavoitteena on luoda Helsinkiin runsaasti lisää hotellitarjontaa.

CapMan Buyout X -rahasto sijoitti Kämp Collection Hotelsiin vuonna 2014. Kauppa on vuonna 2013 perustetun rahaston viides irtautuminen. Rahasto on kokonaisuudessaan kehittynyt hyvin. CapMan Buyout on Pohjoismaiden suurin keskisuuriin listaamattomiin yrityksiin erikoistunut sijoitustiimi. Tiimiin kuuluu 11 sijoitusammattilaista Suomessa ja Ruotsissa ja sillä on 30 vuoden kokemus pääomasijoitusalalta. Tiimi on toteuttanut yhteensä yli 80 sijoitusta ja yli 70 irtautumista vuodesta 1989 lähtien ja se etsii parhaillaan aktiivisesti uusia sijoituskohteita yhdenteentoista rahastoonsa, johon kerättiin 160 milj. euroa kesäkuussa 2019 toteutuneella ensimmäisellä varainhankintakierroksella.

Lisätietoja:
Tomi Alén, sijoitusjohtaja, CapMan Buyout, puh. 050 412 1947

Lisätietoa CapManista
CapMan Buyout on osa CapMan-konsernia, joka on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoitusalan asiantuntija ja joka hallinnoi yli kolmen miljardin euron pääomia. CapMan toimii laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueet kattavat kohdeyhtiösijoittamisen, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaan kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varainhankinnan sekä analyysi-, raportointi- ja varainhoidon palvelut. CapManin palveluksessa on noin 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Lontoossa, Moskovassa ja Luxemburgissa. Lisätietoja osoitteesta www.capman.com/fi