Skip to content

Muutoksia CapManin johtoryhmässä

05/08/2021

CapMan Oyj pörssitiedote / muutoksia johtoryhmässä
5.8.2021 klo 8.01

Muutoksia CapManin johtoryhmässä

CapMan vahvistaa johtoryhmäänsä uusilla nimityksillä ja tehtävien uudelleenorganisoinnilla.

Heidi Sulin on nimitetty CapManin operatiiviseksi johtajaksi (Chief Operating Officer, COO) sekä CapManin johtoryhmän jäseneksi. Sulin tulee CapManille Hartwall Capitalilta, jossa hän on toiminut vuodesta 2016 viimeisimpänä COO:n tehtävissä. Hän on aikaisemmin toiminut CapManin lakiasiainjohtajana. Operatiivisen johtajan tehtävissä hänen vastuualueinaan tulevat olemaan rahastojen hallinto, lakiasiat ja compliance, riskienhallinta, IT, ESG ja muut tukitoimintoja tuottavaan CapMan Platformiin kuuluvat toiminnot. Sulin aloittaa uudessa tehtävässään marraskuussa 2021.

Atte Rissanen on nimitetty CapManin talousjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Hän toimii nyt CapManin strategiasta ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana ja on ollut konsernin palveluksessa vuodesta 2017. Aikaisemmin Rissanen toimi yritysten neuvonantotehtävissä Summa Capitalissa ja EY:ssä. Uudessa tehtävässään hän tulee vastaamaan taloushallinnosta sekä jatkaa vastuitaan liiketoiminnan kehityksen parissa. Rissanen aloittaa uudessa tehtävässään tammikuussa 2022.

”Heidi ja Atte omaavat keskeisiä valmiuksia, jotka tulevat auttamaan toimintojemme edelleen kehittämisessä sekä kasvustrategiamme jalkauttamisessa tästä eteenpäin. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä heidän kanssaan johtoryhmässä”, sanoo CapManin toimitusjohtaja Joakim Frimodig.

CapManin nykyinen talousjohtaja Niko Haavisto jättää tehtävänsä tammikuussa 2022 ja jatkaa neuvonantajana vuoden 2022 loppuun varmistaen sujuvan tehtävien siirron Sulinille ja Rissaselle.   

”Yli 12 CapMan-vuoden jälkeen Niko on päättänyt ottaa seuraavan askeleen urallaan. Lämmin kiitos Nikolle, joka on toiminut keskeisessä asemassa CapManin viimeaikaisen muutoksen läpiviemisessä sekä kasvustrategiamme toteuttamisessa”, Frimodig jatkaa.

Antti Kummu on nimitetty CapMan Growth -tiimin managing partneriksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Kummu on toiminut Growth-tiimin partnerina vuodesta 2017. Sitä ennen hän toimi suorista pääomasijoituksista vastaavana johtajana Tesillä. Juha Mikkola jatkaa Growth-tiimin Senior Partnerina, mutta jättää CapManin johtoryhmän. Muutokset astuvat voimaan elokuussa 2021. Heikki Juntti, nyt nimikkeeltään sijoitusjohtaja, on ylennetty CapMan Growth -tiimin partneriksi.

”Toivotan Antin lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmään. Muutoksen seurauksena Juha voi keskittyä täysipäiväisesti sijoitustoimintaan ja samalla luoda jatkuvuutta tiimissä”, Frimodig kommentoi.

CAPMAN OYJ

Joakim Frimodig 
toimitusjohtaja

 

JAKELU

Nasdaq OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Tarjoamme laajan kirjon sijoitustuotteita ja palveluita. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa viimeiset 30 vuotta yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä yli neljän miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Nykyiset sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan, varallisuuden hallinnoinnin, sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 150 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Allekirjoitimme YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet (PRI) vuonna 2012. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi.