Skip to content

CapMan Infran kohdeyritys Valokuitunen nimeää Heikki Kauniston uudeksi toimitusjohtajakseen

02/09/2021

CapMan Infran kohdeyritys Valokuitunen nimeää Heikki Kauniston uudeksi toimitusjohtajakseen

Heikki Kaunisto on nimitetty Valokuitunen Oy:n toimitusjohtajaksi 20.8.2021 alkaen. Valokuitunen Oy on CapMan Infran ja Telia Companyn yhteisyritys, jonka tavoitteena on mahdollistaa 200 000 suomalaisen kodin liittyminen valokuituverkkoon seuraavan viiden vuoden aikana. 

”Siirrettävien tietomäärien nopea kasvu on laittanut tietoverkot koville, kun samaa yhteyttä ovat olleet jakamassa oman perheen lisäksi koko etätyötä tekevä naapurusto. Valokuitusen verkossa oman kodin yhteyttä ei tarvitse jakaa kenenkään kanssa, vaan se riittää juuri niihin tarpeisiin, joihin sen itse mitoittaa. Valokuitu takaa toimivat nettiyhteydet myös tulevaisuudessa, vaikka siirrettävän datan määrä kasvaa koko ajan”, Valokuitunen Oy:n uusi toimitusjohtaja Heikki Kaunisto toteaa. 

”Mielestäni kaikkien kotien kannattaa investoida valokuituun, koska se takaa sujuvat tietoliikenneyhteydet nyt ja vuosikymmeniksi eteenpäin. Valokuitu varmistaa muun muassa etätöiden tekemisen, älylaitteiden toiminnan ja vaikka koko kodin digitalisoimisen. Valokuitusella teen työtä sen eteen, että mahdollisimman monella suomalaisella olisi kodissaan toimiva tietoliikenneyhteys työhön ja vapaa-aikaan”, Kaunisto jatkaa. 

Lue lisää Valokuitusen tiedotteesta.