Skip to content

OnniBus tukee Ukrainasta tulevien pakolaisten liikkumista Suomessa

02/03/2022

Sadat tuhannet ukrainalaiset lähtevät sotaa pakoon muualle Eurooppaan, osa myös Suomeen. OnniBus, joka on osa CapMan Infran kohdeyhtiötä Koiviston Autoa, haluaa osaltaan tukea Suomeen tulevien ukrainalaisten pakolaisten liikkumista Suomessa tarjoamalla maksuttoman matkan sitä tarvitseville ukrainalaisille.

”Haluamme omalta osaltamme tukea sodan jaloista tulevia ukrainalaisia tarjoamalla maksuttoman matkan Ukrainasta tuleville pakolaisille tämän kuun loppuun asti OnniBus-vuorojemme kyydissä. Valtaosa tulijoista tulee varmastikin Helsingin kautta, eivätkä kaikki jää pääkaupunkiseudulle, vaan suuntavat eri paikkakunnille Suomessa. Meillä on Suomen laajin reittiverkosto, jota pitkin matka uudelle paikkakunnalle voi tapahtua kyydissämme sujuvasti”, kertoo OnniBus.comin toimitusjohtaja Lauri Helke.