Skip to content

CapManin vuosikertomus vuodelta 2022 on julkaistu

20/02/2023

CapMan Oyj Pörssitiedote
Tilinpäätös ja toimintakertomus
20.2.2023 klo. 14:30

CapManin vuosikertomus vuodelta 2022 on julkaistu

CapMan on tänään julkaissut vuosikertomuksen vuodelta 2022 osoitteessa www.capman.com/fi/vuosikertomukset/. Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, konsernitilinpäätöksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä.

CapMan julkaisee vuosikertomuksen myös European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena xHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti tilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä ja liitetiedot XBRL block -merkeillä. Tilintarkastusyhteisö Ernst & Young on toimittanut riippumattoman rajoitetun varmuuden antavan varmennusraportin koskien ESEF-tilinpäätöstä. Varmennustoimeksianto on varmennettu kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 mukaisesti. Vuosikertomus on saatavilla pdf- ja xHTML-muodoissa osoitteesta www.capman.com/fi/vuosikertomukset/ ja tämän tiedotteen liitteenä.

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemisraportti on julkaistu myös erillisinä pdf-tiedostoina osoitteessa www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/hallinnointi/ sekä www.capman.com/fi/osakkeenomistajat/hallinnointi/palkitseminen/ sekä tämän tiedotteen liitteinä.

CAPMAN OYJ

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com/fi

Lisätietoja:
Linda Tierala, johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 040 5717895

Liitteet:

Vuosikertomus 2022

Tilinpäätös 2022

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2022

Palkitsemisraportti 2022

743700498L5THNQWVL66-2022-12-31-fi.zip

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Olemme sitoutuneita asettamaan tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 190 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi