Skip to content

CapMan Buyout nimittää Maija Joutsenkosken partneriksi

14/03/2023

CapMan Buyout lehdistötiedote

14 maaliskuuta 2023 klo. 08:30

CapMan Buyout nimittää Maija Joutsenkosken partneriksi

CapMan Buyout nimittää Maija Joutsenkosken partneriksi 1 huhtikuuta alkaen. Joutsenkoski aloitti CapManilla vuonna 2022 ja hänestä on nopeassa ajassa tullut tärkeä osa tiimiä sekä yksi sen keskeisistä johtajista. Joutsenkosken vahva motivaatio sekä kokemus niin teollisuudessa kuin myös pääomasijoittamisessa ovat osoittautuneet keskeisiksi vahvuuksiksi tiimille.

Joutsenkoski tuo mukanaan yli vuosikymmenen kokemuksen vaativista tehtävistä teollisuudesta sekä pääomasijoitusalalta. Ennen CapMan Buyoutiin liittymistä hän työskenteli noin vuosikymmenen UPM-Kymmenellä, missä hän viimeisimmässä tehtävässään veti yhtiön yritysstrategiatiimiä ja työskenteli monipuolisesti eri liiketoimintojen, sidosryhmien ja aiheiden kanssa. Tätä ennen hän työskenteli sijoituspäällikkönä Nordic Capitalilla Tukholmassa ja Helsingissä sekä analyytikkona Goldman Sachsin pohjoismaisessa sijoituspankkitiimissä Lontoossa.

Joutsenkoskella oli merkittävä rooli Buyoutin viimekeväisessä sijoituksessa Hydrowareen ja hänen panoksensa sijoituskohteiden löytämisessä on ollut merkittävä. Hänestä on myös muotoutunut tiimin sisällä keskeinen johtaja.  Tällä hetkellä hän on MM Sports:in, DEN Group:in and SARC Architects:in hallituksen jäsen.

“Olen hyvin iloinen ja ylpeä voidessani nimittää Maijan partneriksi. Hänen pitkä kokemuksensa pääomasijoitusalalta sekä teollisuudesta yhdistettynä hänen erinomaisiin johtamistaitoihinsa tekevät hänestä erittäin arvokkaan tiimin jäsenen. Maija sopii myös erinomaisesti tiimimme kulttuuriin, oli Hydroware sijoitustiimissä keskeisessä roolissa ja on avainroolissa useassa kohdeyhtiön sijoitustiimissä”, kommentoi Johan Pålsson, CapMan Buyoutin co-managing partner.

“Olen todella iloinen ja otettu siitä luottamuksesta, mitä partneriksi nimittäminen edellyttää. Olen tyytyväinen voidessani jatkaa työtä kohdeyhtiöidemme ja tiimitavoitteidemme eteen yhdessä loistavien kollegoideni kanssa. Meillä on Buyoutissa upea, ainutlaatuinen tiimi ja kulttuuri, ja olen innoissani tästä keskeisestä roolista osana tiimiä“, sanoo Maija Joutsenkoski, CapMan Buyoutin sijoitusjohtaja.

CapMan Buyoutin tiimi koostuu Tukholmassa ja Helsingissä työskentelevistä sijoitusammattilaisista. CapMan Buyoutin rahastot sijoittavat pieniin ja keskisuuriin pohjoismaisiin yhtiöihin. Tiimi hallinnoi Buyoutin rahastoja ja hakee kiinnostavia kasvutarinoita, oman osa-alueensa markkinajohtajia, vahvan yrityskulttuurin omaavia yrityksiä ja intohimoisia yrittäjiä.

Lisätietoja:

Johan Pålsson, co-managing partner, CapMan Buyout, puh. +46 70 595 62 24

Maija Joutsenkoski, sijoitusjohtaja, CapMan Buyout, puh. +358 40 5756 922

CapManista

CapMan on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Olemme kehittäneet satoja yhtiöitä ja kiinteistöjä ja luoneet merkittävää arvoa yli kolme vuosikymmentä yhtenä pääomasijoitusalan edelläkävijöistä Pohjoismaissa. Hallinnoimme yhteensä noin viiden miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Olemme sitoutuneita asettamaan tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluu hankinta- ja ostotoiminnan palvelut. CapManin palveluksessa on noin 190 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. Lisätietoja osoitteessa www.capman.com/fi