Skip to content

CapMan Infran kohdeyhtiö Skarta Energy nimittää Ville Ojasen yhtiön uudeksi talousjohtajaksi

01/11/2023

CapMan Infran kohdeyhtiö, uusiutuvan energian hankkeiden kehittäjä Skarta Energy, vahvistaa yhtiön johtoryhmää nimittämällä Ville Ojasen yhtiön uudeksi talousjohtajaksi.

Ville Ojanen (KTM), siirtyy Skarta Energyyn A-lehdet-konsernista, jossa hän toimi talousjohtajana Keskisen Kellolle, Suomen suurimmalle kellojen ja korujen verkkokaupalle, sekä vanhempana business controllerina A-lehdet Oy:lle. Hän aloitti Skarta Energyssä 1. marraskuuta 2023. Ojanen on taloushallinnon ammattilainen, jolla on laaja kokemus taloushallinnon tehtävistä, varainhallinnasta ja liiketoiminnan konsultoinnista. Ennen työskentelyään A-lehdet-konsernissa hän on toiminut taloushallinnon tehtävissä eri toimialoilla, yrityksissä kuten Stockmann ja Finnair.

”Olen innoissani uudesta roolistani Skarta Energyn talousjohtajana. Tässä roolissa pystyn hyödyntämään kaikkea taloudenhallinnon toiminnoissa ja operatiivisissa tehtävissä, pienissä startupeissa ja suurissa yrityksissä, kerryttämääni asiantuntemusta. Tämä on inspiroiva toimiala, ja odotan innolla, että pääsen tukemaan Skarta Energyä heidän kasvumatkallaan”, sanoo Ville Ojanen.

”Olen erittäin tyytyväinen voidessani toivottaa Villen tervetulleeksi Skarta Energyyn. Hänen kokemuksensa taloudenhallinnon toiminnoissa ja yritysten kehittämisestä tukee Skarta Energyä tavoitetta kehittyä johtavaksi riippumattomaksi sähköntuottajaksi Suomen orastavalla aurinkovoimamarkkinalla”, sanoo CapMan Infran partneri ja Skarta Energyn hallituksen jäsen Harri Halonen.

Tietoja Skarta Energystä

Skarta Energy kehittää uusiutuvan energian projekteja keskittyen ensisijaisesti Suomessa sijaitseviin aurinkovoimahankkeisiin. Yhtiön strategiana on rakentaa voimalaitoksia ja toimia riippumattomana sähköntuottajana. Skarta Energyllä on ainutlaatuinen ja kokenut tiimi jolla hyvät kasvuedellytykset sekä suunnitteilla useita, eri kehitysvaiheissa olevia aurinkovoimahankkeita, joiden yhteenlaskettu tuotantokapasiteetti ylittää 1,0 GW. Skarta Energy on NYAB Oyj:n ja CapMan Infran yhteisyritys, jossa CapMan Infra pääomistajana. NYAB Oyj perusti yhtiön alkujaan vuonna 2021.