Skip to content

Mikko Paajanen on nimitetty Loviisan Lämmön toimitusjohtajaksi

16/02/2021

Mikko Paajanen, dipl.ins., on nimitetty Loviisan Lämmön toimitusjohtajaksi 1.1.2021 alkaen.

Hän työskenteli aiemmin samaa suuruusluokkaa Loviisan Lämmön kanssa olevien Orimattilan Lämpö ja Orimattilan Vesi -yhtiöiden toimitusjohtajana. Hän on toiminut yli 9 vuotta toimitusjohtajana kaukolämpöalalla. Ennen Orimattilan Lämpö ja Orimattilan Vesi -yhtiöitä hän työskenteli Lahden Energiassa ja Wärtsilässä.

”Toivotan Mikon tervetulleeksi Loviisan Lämpöön ja CapMan yhteisöön. Mikko tuo mukanaan paljon toimialakokemusta ja hänellä tulee olemaan tärkeä rooli tuotantotehokkuuden optimoinnissa, uusiutuvan ja ympäristöystävällisen lämmön osuuden kasvattamisesta kohti 100% ja uusien asiakkaiden hankinnassa. Hänen kokemuksensa Orimattilan kehittämisestä tulee olemaan avainasemassa Loviisan Lämmön viemisessä seuraavalle tasolle”, sanoo Loviisan Lämmön hallituksen puheenjohtaja Torborg Chetkovich.

Lue lisää:
Loviisan Lämpö

Mikko Paajanen:
puh. 040 032 0908