Skip to content

HopLop ja Leo’s yhdistyvät Euroopan suurimmaksi sisäleikkipuistoryhmäksi

23/01/2023

Koko perheen seikkailupuistoelämyksiä tarjoavat HopLop ja Leo’s Leikkimaa yhdistyvät. Yhdistyminen mahdollistaa entistä monipuolisempien leikki- ja liikuntamahdollisuuksien tarjoamisen lapsiperheille ja kansainvälisen kasvun vauhdittamisen.

HopLopin pääomistaja CapMan Special Situations I ja Leo´s Leikkimaan pääomistaja Litorina IV ovat sopineet omistusjärjestelystä, jonka myötä HopLop ja Leo’s Leikkimaa yhdistyvät Euroopan johtavaksi sisäleikkipuistoryhmäksi. Molempien ketjujen omistajat jatkavat uudessa kokonaisuudessa.

HopLopilla ja Leo´s Leikkimaalla on sama tavoite; luoda perheille kohtaamispaikka, jossa voi leikkiä, liikkua ja pitää hauskaa. Palvelun pääpaino pysyy turvallisuudessa, siisteydessä sekä ystävällisessä ja iloisessa asiakaspalvelussa. HopLop-ketju jatkaa Suomessa toimintaansa HopLop brändin alla.

“Sijoituksemme HopLopiin keväällä 2021 turvasi yhtiön toiminnan jatkuvuuden koronakriisin läpi sekä taseen tervehdyttämisen. Nyt tapahtuneen yhdistymisen myötä tulemme osaksi Euroopan johtavaa sisäleikkipuistoryhmää. Yhdistymisen myötä uudella kokonaisuudella on entistäkin paremmat edellytykset laajentua ja menestyä”, toteaa CapMan Special Situations sijoitustiimin partneri Jari Vikiö.

Euroopan suurimmaksi yksityiseksi lasten liikuttajaksi nousevalla yhtiöllä on yhteensä 68 puistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Lisätietoja:

Jari Vikiö, partneri, CapMan Special Situations, puh.  040 505 0733
Antti Uusitalo, partneri, CapMan Special Situations, puh. 040 020 2663

 

CapMan Special Situations

CapMan Special Situations sijoittaa taloudellisessa murrosvaiheessa oleviin yrityksiin ja niiden kehittämiseen. Toimintamme keskiössä ovat joustavat rahoitusratkaisut sekä rakenneuudistukset ja operatiiviset muutosprosessit.

CapMan Special Situations on osa CapMan-konsernia, joka on johtava pohjoismainen aktiivista arvonluontityötä tekevä pääomasijoittaja. Hallinnoimme yhteensä noin 5 miljardin euron pääomia ja tavoitteenamme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille. Olemme sitoutuneita asettamaan tavoitteita hiilidioksidipäästöjemme vähentämiselle Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. Toimimme laajasti listaamattomalla markkinalla paikallisesti erikoistuneiden tiimien kautta. Sijoitusalueemme kattavat vähemmistö- ja enemmistösijoitukset kohdeyhtiöihin, kiinteistösijoittamisen ja infrastruktuurisijoittamisen. Tarjoamme lisäksi varainhoitoa. Palveluliiketoimintaamme kuuluvat hankinta- ja ostotoiminnan sekä analyysi-, raportointi- ja back office -palvelut. CapManin palveluksessa on noin 180 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Lontoossa ja Luxemburgissa. Osakkeemme on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001 lähtien. www.capman.com