Skip to content

CapMan vahvistaa resurssejaan

19/03/2001

Siimestö on toiminut CapMan Capital Management Oy:n hallituksessa vuodesta 1993.

”Siimestön tausta täydentää CapManin osaamista kansainvälistyvien yritysten kasvun tukijana. Hänen pitkä kokemuksensa useasta teollisuuskonsernista sekä monipuolinen näkemyksensä rahoitussektorista luovat tähän erinomaiset edellytykset”, sanoo CapMan Capital Management Oy:n toimitusjohtaja Heikki Westerlund.

”Pidän tätä erittäin mielenkiintoisena ja haasteellisena tehtävänä. Arvostan CapMania, jonka kasvu ja menestys on ollut poikkeuksellisen myönteistä. Tavoitteeni on tehdä liiketoimintojen ostoja ja myyntejä suunnittelevien yritysten palvelu mahdollisimman nopeaksi ja yksinkertaiseksi. Toivon myös, että kokemuksestani kansainvälisten yritysten palveluksessa on hyötyä CapManin sijoituskohteisiin kuuluvien yritysten kehittämisessä”, Siimestö sanoo.

Siimestön lisäksi CapManin Senior Advisoreita ovat Curt Lindbom, Timo Tiihonen ja Kari Österlund.

CapMan on yksi Pohjoismaiden johtavia pääomasijoittajia. Yhtiö on erikoistunut keskisuuriin yritysostoihin (MBO/MBI) ja teknologiasijoituksiin tietotekniikka-, telekommunikaatio- ja mediasektoreilla. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja sen hallinnoimat rahastot ovat tehneet sijoituksia lähes 100 yritykseen Suomessa ja muualla Euroopassa ja irtautuneet 25 yrityksestä. CapManin palveluksessa on 45 henkilöä.