Skip to content

Kutsu CapMan Oyj:n tiedotustilaisuuteen

06/08/2007

CapMan Oyj julkaisee tammi-kesäkuun 2007 osavuosikatsauksen perjantaina 10.8.2007. Toimitusjohtaja Heikki Westerlund esittelee osavuosikatsauksen lehdistölle ja analyytikoille sekä luo katsauksen alan markkinatilanteeseen klo 12.00 alkavassa lehdistötilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa, osoitteessa Korkeavuorenkatu 32, Helsinki.
 
Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön Internet-sivuilta tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen mari.reponen@capman.com. Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas.
 
Tervetuloa!
 
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:                                                    
Mari Reponen, viestintäpäällikkö, p. +358 9 6155 8322 tai +358 40 702 5869, mari.reponen@capman.com
 
 
 
CAPMAN OYJ
 
 
Jerome Bouix
partneri
varainhankinta, IR ja viestintä
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com
 
 
 

CapMan
CapMan on Pohjoismaiden johtavia pääomasijoittajia ja hallinnoi noin 3,0 miljardin euron pääomia pohjoismaisissa buyout-, mezzanine-, teknologia-, life science ja kiinteistöpääomarahastoissaan. Jokaisesta sijoitusalueesta vastaa oma sijoitustiimi, ja yhteensä CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. Vuonna 1989 perustetulla CapManilla on kattavaa kokemusta rahastojen hallinnoinnista sekä sijoittajien ja yrittäjien kumppanina toimimisesta. Toistaiseksi CapManin hallinnoimat rahastot ovat sijoittaneet yli 150 pohjoismaiseen yritykseen ja irtautuneet yli 90 yrityksestä. Nykyiseen salkkuun kuuluu yli 60 yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 2,7 miljardia euroa ja yhteenlaskettu henkilöstö noin 17 000. Viimeisimpiä sijoituskohteita ovat suomalainen Novintel Oy, tanskalainen ScanJour A/S, ruotsalainen Nacka Närsjukhus Proxima ja norjalainen Telemark-ryhmä. Lisäksi CapMan on sijoittanut 33 kiinteistöön tai kiinteistökehityskohteeseen, ja irtautunut 22 kiinteistöstä. CapMan Oyj:n B-osake on listattu Helsingin pörssin päälistalla vuodesta 2001. www.capman.com