Skip to content

CapMan ostaa toimitilakiinteistön Helsingin Konalasta

18/09/2007

Lehdistötiedote 18.9.2007 kello 9.00
 
CapManin hallinnoima CapMan Real Estate I -rahasto on ostanut Helsingissä Hankasuontie 3:ssa sijaitsevan varasto- ja toimistokiinteistön.
 
Helsingin Konalassa sijaitseva kiinteistö on rakennettu vuonna 1974. Kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 7055 m², ja se on sijoitushetkellä täyteen vuokrattu.
 
CapMan hallinnoi kahta kiinteistöpääomarahastoa, joista CapMan Real Estate I sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin ja CapMan RE II -rahasto kiinteistökehityskohteisiin Suomessa.
 
Lisätietoja:
Jorma Lehtonen, rahastojohtaja, CapMan Real Estate, p. +358 500 708 222
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin kolmen miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.
CapMan Real Estate
CapManin kiinteistöpääomarahastojen sijoitusfokus on kiinteistökohteissa Suomessa. Rahastojen salkkuun sisältyy valmiita toimitilakiinteistöjä, logistiikka- ja varastokiinteistöjä sekä kiinteistökehityskohteisiin kuten kauppakeskus Skanssi Turussa. CapManin 30 hengen kiinteistötiimi vastaa rahastojen sijoitustoiminnasta ja harjoittaa Realprojekti-brändin alla kiinteistökonsultointia. Kaiken kaikkiaan kiinteistörahastot ovat sijoittaneet 36 kiinteistöön tai kiinteistökehityskohteeseen, ja irtautunut 22 kiinteistöstä.