Skip to content

CapMan RE II kehittämään kauppakeskusta Hyvinkäälle

19/09/2007

 Lehdistötiedote 19.9.2007 kello 15.15
 

CapMan RE II -rahasto on solminut yhteistyösopimuksen Finesco Invest Oy:n kanssa kauppakeskuksen kehittämisestä Hyvinkään keskustaan. Kohteen asemakaavoitus on parhaillaan käynnissä.

 
”Yhteistyösopimuksen tavoitteena on kehittää kaupungin keskustaan viihtyisä ja tarjonnaltaan monipuolinen alueellinen kauppakeskus. Realprojektin ja CapMan Real Estaten vahva kauppakeskusosaaminen sekä Finesco Investin paikallistuntemus, kaupallinen osaaminen sekä  aiempi keskustan kehittämiseen liittyvä työ luovat tähän hyvät mahdollisuudet”, toteaa CapMan Real Estate -tiimin vetäjä Markku Hietala.
 
CapMan RE II on ensimmäinen kiinteistökehityskohteisiin keskittynyt pääomarahasto Suomessa. Kiinteistökehitys käsittää kiinteistöjen kaavallisen kehittämisen, uudiskohteiden rakentamisen sekä kiinteistöjen toiminnallisen jalostamisen. Sijoitukset kohdistetaan etenkin kaupallisiin kohteisiin ja logistiikkahankkeisiin, mutta rahasto voi sijoittaa myös toimistotiloihin, teollisuuskohteisiin, hotelleihin, asuntohankkeisiin sekä julkishallinnollisiin kohteisiin. Kiinteistökehityskohteiden lisäksi rahasto voi tehdä valikoituja sijoituksia myös valmiisiin kiinteistökohteisiin.
 
CapMan hallinnoi kahta kiinteistöpääomarahastoa, joista CapMan Real Estate I sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin ja CapMan RE II -rahasto kiinteistökehityskohteisiin Suomessa.
 
Lisätietoja:
Markku Hietala, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä ja Realprojekti Oy:n toimitusjohtaja, puh. 0500 405 879
Kari Järvenpää, toimitusjohtaja, Finesco Invest Oy, puh. 0400 490 922
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin kolmen miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.
CapMan Real Estate
CapManin kiinteistöpääomarahastojen sijoitusfokus on kiinteistökohteissa Suomessa. Rahastojen salkkuun sisältyy valmiita toimitilakiinteistöjä, logistiikka- ja varastokiinteistöjä sekä kiinteistökehityskohteisiin kuten kauppakeskus Skanssi Turussa. CapManin 30 hengen kiinteistötiimi vastaa rahastojen sijoitustoiminnasta ja harjoittaa Realprojekti-brändin alla kiinteistökonsultointia. Kaiken kaikkiaan kiinteistörahastot ovat sijoittaneet 36 kiinteistöön tai kiinteistökehityskohteeseen, ja irtautunut 22 kiinteistöstä.
 
Finesco Invest Oy
Finesco Invest Oy on kiinteistökehitykseen ja vuokraukseen sekä liikkeenjohdon konsultointiin erikoistunut perheyritys, joka on perustettu Hyvinkäällä 1992.