Skip to content

Muutoksia CapMan Oyj -konsernin johtoryhmässä ja organisaatiossa

20/09/2007

CapMan Oyj Pörssitiedote 20.9.2007 kello 11.30
 
CapMan vahvistaa johtoryhmäänsä ja organisaatiotaan. Kaisa Arovaara, KTM, on nimitetty CapMan Oyj:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan uusi Sisäiset palvelut -yksikkö. Partneri Jerome Bouix, KTM, siirtyy johtamaan uutta Sijoittajapalvelut-yksikköä. Torben von Lowzow, DI, on kutsuttu partneriksi ja johtoryhmän jäseneksi. Senior partner Kai Jordahl, KTM, henkilöstöjohtaja Hilkka-Maija Katajisto, KTM ja legal counsel Martti Timgren, OTK, on nimitetty johtoryhmän jäseniksi. Muutokset astuvat voimaan 1.10.2007.
 
Kaisa Arovaara on nimitetty CapMan Oyj -konsernin talousjohtajaksi. Arovaara on nimitetty myös johtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan Sisäiset palvelut -yksikkö, johon kuuluvat konsernin talous ja hallinto sekä IT- ja toimistopalvelut.
 
Partneri Jerome Bouix siirtyy johtamaan uutta Sijoittajapalvelut-yksikköä, joka vastaa konsernin varanhankinnasta, rahastojen hallinnosta, sijoittajasuhteista ja viestinnästä sekä tuotekehityksestä.
 
Tanskalainen Torben von Lowzow on nimitetty CapManin partneriksi sekä johtoryhmän jäseneksi. Von Lowzow:lla on 20 vuoden kokemus pankki- ja rahoitusalalta Pohjois-Euroopassa viimeisimpänä HSH Gudme Corporate Financen toimitusjohtajana. Von Lowzow tulee olemaan CapMan Buyout -tiimin jäsen ja vahvistamaan CapManin organisaatiota Tanskassa.
 
Johtoryhmään uusiksi jäseniksi on myös nimitetty norjalainen senior partner ja CapMan Buyout -tiimin vetäjän sijainen Kai Jordahl, henkilöstöjohtaja Hilkka-Maija Katajisto ja legal counsel Martti Timgren.
 
”Muutimme organisaatiotamme vastaamaan kasvun haasteita kansainvälisessä yrityksessä. Johtoryhmämme edustaa laajasti kaikkia markkina-alueitamme ja toimintojamme. Vahvistetun johtoryhmän kokoonpano sekä vastuualueet sopivat parhaiten CapManin tilanteeseen juuri nyt ja luovat edellytykset kasvustrategiamme jatkamiselle”, sanoo toimitusjohtaja Heikki Westerlund.
 
Johtoryhmässä jatkavat toimitusjohtaja ja senior partner Heikki Westerlund, toimitusjohtajan sijainen ja senior partner Olli Liitola, jolle CapMan Real Estate -liiketoiminta-alue raportoi, partneri Jerome Bouix, kehitysjohtaja ja senior partner Petri Saavalainen sekä sijoitusalueiden vetäjät ja senior partnerit Tuomo Raasio (CapMan Buyout), Petri Niemi (CapMan Technology), Jan Lundahl (CapMan Life Science) ja Markku Hietala (CapMan Real Estate).
 
 
Lisätietoja:
Heikki Westerlund, toimitusjohtaja, senior partner, CapMan Oyj, puh. +358 9 6155 8304 tai +358 50 559 6580
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin kolmen miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.