Skip to content

Nimityksiä CapMan-konsernissa

25/09/2007

CapMan Oyj Lehdistötiedote 25.9.2007 kello 13.15
 
Jerome Bouix on nimitetty senior partneriksi, Lars Hagelstam, Hans Tindlund ja Torben von Lowzow partnereiksi ja Espen Stenumgård sijoitusjohtajaksi.
 
KTM Jerome Bouix on nimitetty CapManin senior partneriksi. Hän siirtyy johtamaan 1.10.2007 alkaen uutta Sijoittajapalvelut-yksikköä, joka vastaa konsernin varanhankinnasta, rahastojen hallinnosta, sijoittajasuhteista ja viestinnästä sekä tuotekehityksestä. Bouix on tullut CapManin palvelukseen vuonna 2000 ja on CapMan Oyj:n johtoryhmän jäsen.
 
DI Torben von Lowzow on nimitetty partneriksi sekä CapMan Oyj -konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.10.2007 alkaen. Hänellä on 20 vuoden kokemus pankki- ja rahoitusalalta Pohjois-Euroopassa. Vuosina 2002-2006 von Lowzow toimi johtotehtävissä HSH Nordbank -konserniin kuluvassa Gudme Raaschou Bankissa, viimeksi HSH Gudme Corporate Financen toimitusjohtajana. Vuosina 1987-2001 von Lowzow työskenteli johtotehtävissä Danske Bankissa Kööpenhaminassa ja Lontoossa. Von Lowzow on useiden eri yhtiöiden ja järjestöjen hallituksen jäsen.
 
KTM Lars Hagelstam on nimitetty partneriksi. Hänellä on vahva kokemus yritysrahoituksesta ja hän on osallistunut lukuisiin yrityskauppoihin ja liiketoimintajärjestelyihin sekä Pohjoismaissa että muualla Euroopassa. Hänellä on keskeinen rooli mm. CapManin hallinnoimien rahastojen sijoituksissa Lumene Oy:öön ja StaffPoint Oy:öön. Hagelstam on tullut CapManin palvelukseen vuonna 1999.
 
DI, MBA Hans Tindlund on nimitetty partneriksi. Hän on tullut CapManin palvelukseen vuonna 2004 ja on ollut tärkeässä roolissa CapManin Norjan toimintojen käynnistämisessä sekä CapManin hallinnoimien rahastojen sijoituksissa Cardinal Foods AS:ään, InfoCare ASA:ään ja Telemark Røntgen Groupiin. Ennen CapMania Tindlund työskenteli yritysrahoituksen ja strategioiden parissa McKinsey & Companylla sekä investointipankki H&Q Nordenissa.
 
KTM Espen Stenumgård on nimitetty sijoitusjohtajaksi. Hän on tullut CapManin palvelukseen vuonna 2006. Hänellä on myös vahvaa kokemusta yritysrahoituksesta ja strategioista aiemmista työtehtävistään Catch Communications ASA:ssa, Kistefos Venture Capitalissa ja Bain & Companyssa.

 
Lisätietoja:
Heikki Westerlund, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, puh. (09) 6155 8304 tai 050 559 6580
 
 

CapMan
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin kolmen miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001. www.capman.com