Skip to content

CapMan myi omistamansa Affecto Oyj:n osakkeet

02/10/2007

CapMan Oyj Lehdistötiedote 2.10.2007 kello 10.00
  
CapManin ja Fenno Management Oy:n yhdessä hallinnoima Fenno Rahasto on myynyt kaikki omistamansa 1 913 044 kappaletta sijoituskohteensa Affecto Oyj:n osakkeita. Myytyjen osakkeiden osuus yhtiön koko osakekannasta on noin 8,9 prosenttia. Irtautumisen vaikutus CapMan Oyj:n vuoden 2007 tulokseen on noin 0,8 milj. euroa.
 
Fenno Rahasto irtautui Affecto Oyj:stä pääosin vuonna 2005, jolloin se myi yhtiön listautumisannin yhteydessä pääosan omistamistaan osakkeista. Fenno Rahasto sijoitti Affectoon vuonna 1999. Liiketoimintatiedon hallintaratkaisujen toimittaja Affecto Oy ja paikkatietoratkaisuihin erikoistunut Genimap Oy yhdistyivät syksyllä 2004. AffectoGenimap listautui vuonna 2005 ja muutti nimensä Affecto Oyj:ksi vuonna 2007.
 
Sijoitus Affectoon on ollut erinomainen CapManin hallinnoimien rahastojen sijoittajille.
 
Lisätietoja:
Johanna Lindroos, sijoitusjohtaja, Liiketoiminnan kehitys, p. (09) 6155 8359
 
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin kolmen miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.