Skip to content

CapMan ostaa toimistokiinteistön Jyväskylästä

02/10/2007

Lehdistötiedote 2.10.2007 kello 15.00
 

CapManin hallinnoima CapMan RE II -rahasto on ostanut Jyväskylän Ylistönmäentie 33:ssa sijaitsevan toimistokiinteistön.

 
Jyväskylässä sijaitseva kiinteistö on rakennettu vuonna 1991. Kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 5 790 m², ja se on sijoitushetkellä täyteen vuokrattu TietoEnator Oyj:lle.
 
CapMan hallinnoi kahta kiinteistöpääomarahastoa, joista CapMan Real Estate I sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin ja CapMan RE II -rahasto toimitila- ja kiinteistökehityskohteisiin Suomessa.
 
Lisätietoja:
Jorma Lehtonen, rahastojohtaja, CapMan Real Estate, p. +358 500 708 222
Leena Havas, johtaja, Business Support Unit, TietoEnator Oyj,  p. + 358 50 56 111 83
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin kolmen miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.
 
CapMan Real Estate
CapManin kiinteistöpääomarahastojen sijoitusfokus on kiinteistökohteissa Suomessa. Rahastojen salkkuun sisältyy valmiita toimitilakiinteistöjä, logistiikka- ja varastokiinteistöjä sekä kiinteistökehityskohteita kuten kauppakeskus Skanssi Turussa. CapManin 30 hengen kiinteistötiimi vastaa rahastojen sijoitustoiminnasta ja harjoittaa Realprojekti-brändin alla kiinteistökonsultointia. Kaiken kaikkiaan kiinteistörahastot ovat sijoittaneet 37 kohteeseen, ja irtautuneet 22 kiinteistöstä.
 
TietoEnator Oyj www.tietoenator.com
TietoEnator on yksi tehokkaan tietoyhteiskunnan pääarkkitehdeistä ja yksi Euroopan suurimmista tietotekniikan palveluyrityksistä. TietoEnator konsultoi, kehittää ja hoitaa asiakkaidensa liiketoiminnan ydinjärjestelmiä verkottuvassa maailmassa. Palvelut perustuvat syvään asiakastoimialojen ja viimeisimmän tietotekniikan osaamiseen. Yhtiöllä on noin 16 000 asiantuntijaa ja toimipaikat lähes 30 maassa.