Skip to content

Mari Reponen nimitetty CapManin viestintäjohtajaksi

01/11/2007

Lehdistötiedote 1.11.2007 kello 10.00
 
KTM, CIRP, Mari Reponen (31) on nimitetty CapMan Oyj -konsernin viestintäjohtajaksi 1.11.2007 alkaen.
 
Mari Reponen tuli CapManin palvelukseen vuonna 2002 ja on työskennellyt konsernin viestintäpäällikkönä vastaten konsernin talousviestinnästä. Ennen CapMania hän työskenteli SanomaWSOY-konsernissa.
 
Viestintäjohtajana Reposen tehtäväkenttä tulee talousviestinnän ohella painottumaan CapMan-brändin vahvistamiseen Pohjoismaissa. Lisäksi hän vastaa Viestintä-tiimistä, joka raportoi Sijoittajapalvelut-tiimin vetäjälle Jerome Bouixille.
 
 
Lisätietoja:
Jerome Bouix, Sijoittajapalvelut-tiimin vetäjä, senior partner, puh. +358 9 6155 8358 tai 040 820 8541
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin kolmen miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.