Skip to content

CapMan ostaa kaksi liikekiinteistöä Turusta

19/12/2007

CapMan oyj Lehdistötiedote 19.12.2007 kello 12.10
 

CapMan RE II -rahasto on hankkinut omistukseensa Turussa Yliopistonkatu 22:ssa ja Kristiinankatu 8:ssa sijaitsevat liikekiinteistöt Niam Fund III ja Whitehall Street Real Estate Funds -rahastoilta.
 
12 700 m² ja se on vuokrattu kokonaan Stockmann Oyj:lle.
 
Kristiinankatu 8:ssa sijaitseva kiinteistö (Turun Centrum) on rakennettu vuonna 1969. Kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 8 600 m², ja se on sijoitushetkellä täyteen vuokrattu usealle vuokralaiselle.
 
CapMan hallinnoi kahta kiinteistöpääomarahastoa, joista CapMan Real Estate I sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin ja CapMan RE II -rahasto toimitila- ja kiinteistökehityskohteisiin Suomessa.
 
 
Lisätietoja:
Jorma Lehtonen, rahastojohtaja, CapMan Real Estate, p. +358 500 708 222
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin kolmen miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi. Yhteensä CapManin palveluksessa on noin 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.

CapMan Real Estate
CapManin kiinteistöpääomarahastojen sijoitusfokus on kiinteistökohteissa Suomessa. Rahastojen salkkuun sisältyy valmiita toimitilakiinteistöjä, logistiikka- ja varastokiinteistöjä sekä kiinteistökehityskohteita kuten kauppakeskus Skanssi Turussa. CapManin noin 30 hengen kiinteistötiimi vastaa rahastojen sijoitustoiminnasta ja harjoittaa Realprojekti-brändin alla kiinteistökonsultointia. Kaiken kaikkiaan kiinteistörahastot ovat sijoittaneet 38 kohteeseen, ja irtautuneet 22 kiinteistöstä.