Skip to content

CapMan Real Estate ja Holiday Club Resorts Oy solmivat aiesopimuksen neljästä kylpylähotellihankkeesta

18/01/2008

 
CapMan lehdistötiedote 18.1.2008 kello 11.05

 
CapMan Real Estate on tänään solminut aiesopimuksen Holiday Club Resorts Oy:n kanssa neljän vireillä olevan kylpylähotellihankkeen toteuttamisesta tulevina vuosina Pohjoismaissa. Suunnitteilla olevat kohteet sijaitsevat Himoksella ja Saimaalla sekä Ruotsin Västervikissä ja Öresundissa.
 
CapMan Oyj on tänään tiedottanut perustavansa uuden hotellikiinteistöihin keskittyvän kiinteistöpääomarahaston CapMan Hotels RE Ky:n, joka on samalla hankkinut omistukseensa 39 hotellikiinteistöä pääosin Suomessa. Portfoliokaupan odotetaan toteutuvan lopullisesti 29.2.2008. Ostettua salkkua on tarkoitus täydentää uusilla kohteilla, mihin tänään solmittu aiesopimus antaa hyvät mahdollisuudet. Aiesopimus koskee Holiday Club Resorts Oy:n käynnissä olevia merkittäviä lomakeskusprojekteja, jotka ovat Jämsässä Himos ja Joutsenossa Saimaa sekä Ruotsissa Västervik ja Öresund. Kohteet tulevat valmistuessaan olemaan korkeatasoisia viikko-osake- ja kylpyläkohteita ja tarjoamaan laajoja harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden.
 
 
Lisätietoja:
Markku Hietala, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, senior partner, puh. 0500 405 897
Vesa Tengman, toimitusjohtaja Holiday Club Resorts Oy, puh. 0500 421 515
 
 
 
CapMan www.capman.com
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin kolmen miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi ja joilla on omat rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on yli 100 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.
 
 
Holiday Club Resorts Oy
Holiday Club Resorts Oy on Suomen johtava vapaa-ajan matkailupalvelujentuottaja ja yksi Euroopan suurimmista viikko-osakeyrityksistä. Holiday Clubilla on tällä hetkellä 19 lomakohdetta, joista kolme on Suomen ulkopuolella: Ruotsin Åre ja Ekerum sekä Calahonda Espanjan etelärannikolla. Holiday Club Pietari avaa ovensa kevättalvella 2008, lisäksi uusia kohteita rakennetaan lähivuosina muualle Venäjälle, Suomeen ja Ruotsiin. Holiday Club kuuluu maailman johtavaan RCI-lomanvaihtojärjestelmään.