Skip to content

CapMan Hotels RE Ky:n hotellikauppa toteutunut

29/02/2008

CapMan Oyj Pörssitiedote 29.2.2008 kello 17.30
 

CapMan Hotels RE Ky:n hotellikauppa toteutunut
 
Kauppa, jolla CapManin hallinnoima CapMan Hotels RE Ky -rahasto osti Northern European Properties Ltd:ltä (NEPR) yhteensä 39 hotellikiinteistöä, on toteutunut. Hotellikiinteistöjen arvo kaupassa oli yhteensä noin 800 milj. euroa. Kauppa on arvoltaan yksi suurimmista Suomessa koskaan tehdyistä kiinteistökaupoista.
 
CapMan Oyj tiedotti uuden, 835 milj. euron hotellikiinteistöihin sijoittavan pääomarahaston CapMan Hotels RE Ky:n perustamisesta sekä rahaston ja NEPR:n välisistä hotellikaupoista 18.1.2008. CapMan Hotels RE Ky:n koko voi nousta maksimissaan 1,1 miljardiin euroon.
 
Lisätietoja:
Markku Hietala, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, senior partner, puh. 0500 405 879
 
 
 
CAPMAN OYJ
 
Mari Reponen
viestintäjohtaja
Sijoittajapalvelut
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,9 miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on 110 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.