Kutsu CapMan Oyj:n tiedotustilaisuuteen

29/04/2008

CapMan Oyj pörssi-ilmoitus 29.4.2008 kello 9.30


 

CapMan Oyj julkaisee tammi-maaliskuun 2008 osavuosikatsauksen keskiviikkona 7.5.2008. Toimitusjohtaja Heikki Westerlund esittelee CapMan Oyj:n tammi-maaliskuun 2008 osavuosikatsauksen sekä luo katsauksen alan markkinatilanteeseen klo 12.00 alkavassa lehdistötilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa, osoitteessa Korkeavuorenkatu 32, Helsinki.
 
Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön Internet-sivuilta tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen mari.reponen@capman.com. Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas. 
 
Tervetuloa!
 
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:                       
Mari Reponen, viestintäjohtaja, p. +358 207 207 522 tai +358 40 702 5869, mari.reponen@capman.com
 
 
CAPMAN OYJ
 
 
Mari Reponen
viestintäjohtaja
Sijoittajapalvelut
 
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,9 miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on neljä sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on 120 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Oslossa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.