Skip to content

CapMan irtautuu Reimasta

01/07/2008

CapMan lehdistötiedote 1.7.2008
 
Nordic Private Equity Partners II -rahasto myy omistuksensa viimeisestä sijoituskohteestaan Reima Holdingista Pohjola Capital Partnersille. Reima on Pohjois-Euroopan johtavia lastenvaateyrityksiä. Irtautumisella ei ole vaikutusta CapMan Oyj:n kuluvan vuoden tulokseen, koska Nordic Private Equity II -rahasto ei ole voitonjaon piirissä. Rahaston toiminta lakkaa irtautumisen myötä.
 
Reima suunnittelee ja myy lastenvaatteita Reima, Tutta ja Lassie -tuotemerkkien alla.
 
”Reima on vahvistanut asemaansa viime vuosina tunnettuna suomalaisena bränditalona. Yhtiön liiketoiminta on kehittynyt hyvin ja olemme tyytyväisiä, että Reimalle löytyi sitoutunut omistaja, joka tulee jatkamaan yrityksessä tehtyä työtä”, sanoo CapManin partneri Lars Hagelstam.
 
Nordic Private Equity Partners II -rahasto sijoitti Reima-Tutta Oy:öön huhtikuussa 1997. Reima-konserniin kuuluva älyvaateliiketoiminta Clothing+ myydään MBO-kauppana yhtiön toimivalle johdolle. Sijoitus on ollut Nordic Private Equity Partners II -rahaston sijoittajille kohtalainen.
 
Lisätietoja:
Lars Hagelstam, partneri, CapMan Buyout, p.  0207 207 549 tai 040 747 1870
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,1 miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on viisi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on 130 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.