Skip to content

Kutsu CapMan Oyj:n tiedotustilaisuuteen

04/08/2008

CapMan Oyj pörssi-ilmoitus 4.8.2008 kello 10.30 
 
CapMan Oyj julkaisee tammi-kesäkuun 2008 osavuosikatsauksen perjantaina 8.8.2008. Toimitusjohtaja Heikki Westerlund esittelee CapMan Oyj:n tammi-kesäkuun 2008 osavuosikatsauksen sekä luo katsauksen alan markkinatilanteeseen klo 12.00 alkavassa lehdistötilaisuudessa CapManin Helsingin toimistossa, osoitteessa Korkeavuorenkatu 32, Helsinki.
 
Tilaisuuden esitys on nähtävissä yhtiön Internet-sivuilta tilaisuuden alettua. Pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan osallistumisesta osoitteeseen mari.reponen@capman.com. Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas. 
 
Tervetuloa!
 
Lisätietoja ja ilmoittautumiset:                        
Mari Reponen, viestintäjohtaja, p. +358 207 207 522 tai +358 40 702 5869, mari.reponen@capman.com
 
 
CAPMAN OYJ
 
 
Mari Reponen
viestintäjohtaja
Sijoittajapalvelut
 
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,1 miljardin euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on viisi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on 130 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.