Skip to content

Nimityksiä CapMan-konsernissa

22/09/2008

 
CapMan Oyj lehdistötiedote 22.9.2008 kello 11.50 


 
Jorma Lehtonen on nimitetty senior partneriksi, Pirjo Ojanperä hotellirahastotiimin vetäjäksi, Jan Mattlin partneriksi ja Sebastian Schauman sijoituspäälliköksi 22.9.2008 alkaen. 
 
DI Jorma Lehtonen (s. 1958) tuli CapManin palvelukseen vuonna 2007. Hän toimii CapMan Real Estaten rahastojohtajana vastaten kiinteistöpääomarahastojen sijoitustoiminnasta, ja on tiimeineen tehnyt vuoden aikana seitsemän uutta kiinteistösijoitusta sekä osallistunut merkittävästi CapMan Hotels RE -rahaston perustamiseen. Lehtonen toimii lisäksi CapMan Real Estate -tiimin vetäjän ja Realprojekti Oy:n toimitusjohtajan Markku Hietalan varamiehenä. Ennen CapMania Lehtonen toimi kiinteistösijoitusyhtiö Nordisk Renting Oy:n toimitusjohtajana ja tätä ennen Sampo-konsernissa kiinteistöjohtajana. Yhteensä hänellä on 25 vuoden kokemus rakennus- ja kiinteistösijoitusalalta.
 
MMM Pirjo Ojanperä (s.1958) on nimitetty Real Estate Hotel Fund -tiimin vetäjäksi. Hän aloitti CapManin palveluksessa syyskuussa 2008. Aiemmin hän on toiminut Radisson SAS Hotels & Resorts, Finlandin regional directorina. Tiimin nykyinen vetäjä Tomi Bergman jatkaa CapManin senior advisorina.
 
DI Jan Mattlin (s. 1976) tuli CapManin buyout-tiimiin sijoitusanalyytikoksi vuonna 2000, ja on edennyt sijoituspäälliköksi vuonna 2003 ja sijoitusjohtajaksi vuonna 2006. Mattlin on erikoistunut teollisuustalouteen ja vähittäiskauppaan, ja hän on ollut mukana useissa buyout-sijoituksissa, kuten esimerkiksi Komas, Maintpartner, Tokmanni, Moventas ja Eltel Networks. Ennen CapMania Mattlin työskenteli Citibank Internationalin palveluksessa.

KTM Sebastian Schauman (s. 1979) tuli CapManin buyout-tiimiin sijoitusanalyytikoksi vuonna 2006. Hän on mukana useissa buyout-sijoituksissa kuten Komas, Maintpartner, Walki ja The New Black (ent. Varesvuo Partners).
 
 
Lisätietoja:
Markku Hietala, CapMan Real Estate -tiimin vetäjä, puh. +358 500 405 879
Tuomo Raasio, CapMan Buyout -tiimin vetäjä, puh. +358 400 405 682
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,2 euron pääomia pohjoismaisissa pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.