Skip to content

CapMan Oyj:n vuosikertomus 2008 on ilmestynyt

09/03/2009

Pörssi-ilmoitus 9.3.2009 kello 10.30
   
CapMan Oyj:n painettu vuosikertomus vuodelta 2008 on tänään julkaistu suomeksi ja englanniksi. Vuosikertomus on lisäksi nähtävissä pdf-muodossa yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.capman.com.
 
Vuosikertomus postitetaan osakkeenomistajille Euroclear Finland Oy:n ylläpitämän osakasrekisterin mukaisiin osoitteisiin. Vuosikertomuksen voi tilata sähköisellä lomakkeella yhtiön kotisivuilta tai sähköpostitse osoitteesta reetta.peltonen@capman.com. Postitus osakkeenomistajille ja vuosikertomuksen tilaajille alkaa viikolla 11.
 
 
CAPMAN OYJ
 
Mari Reponen
viestintäjohtaja
Sijoittajapalvelut
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.capman.com
 
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,4 miljardin euron pääomia pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on yli 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.