Skip to content

CapMan irtautuu XLENTista

15/04/2009

CapMan lehdistötiedote 15.4.2009 kello 17.00

 

CapManin hallinnoima Swedestart Tech -rahasto on myynyt omistuksensa ruotsalaisesta XLENT Consulting Groupista yhtiön toimivalle johdolle ja Neqst Partnersille. Irtautumisella ei ole merkittävää vaikutusta CapMan Oyj:n kuluvan vuoden tulokseen.
 
XLENT on pohjoismainen IT- ja johdonkonsultointiyritys, joka on keskittynyt asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämiseen.
 
Swedestart Tech -rahasto sijoitti XLENTiin vuonna 2002. Rahaston omistusosuus yhtiöstä ennen nyt tiedotettua kauppaa oli noin 28 prosenttia. CapMan Oyj on merkittävä sijoittaja Swedestart Tech -rahastossa, joka siirtyi CapManin hallinnoitavaksi Swedestart-kaupan yhteydessä vuonna 2002.
 
Lisätietoja:
Lennart Jacobsson, senior partner, CapMan Technology, p. +46 8 545 854 74 tai +46 705 55 10 50
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,4 miljardin euron pääomia rahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on yli 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.