Skip to content

CapMan ostaa liikekiinteistön Tuusulasta

30/04/2009

CapMan lehdistötiedote 30.4.2009 kello 12.00
 
CapMan Real Estate I -rahasto on hankkinut Tuusulassa Pysäkkikuja 1:ssä sijaitsevan liikekiinteistön Niam Fund III ja Whitehall Street Real Estate Funds -rahastoilta.
 
Pysäkkikuja 1:ssä sijaitseva kiinteistö on rakennettu vuonna 1997, ja sitä on laajennettu vuonna 2004. Kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 8 300 m². Kiinteistön tilat on vuokrattu kahdeksalle eri vuokralaiselle, joista merkittävin on HOK Elanto edustaen yli 90 prosenttia kokonaisvuokrakassavirrasta. Muita vuokralaisia ovat mm. Rautakirja Oy ja Tapiola-ryhmä.
 
CapMan hallinnoi kolmea kiinteistöpääomarahastoa, joista CapMan Real Estate I sijoittaa pääkaupunkiseudun toimitilakiinteistöihin, CapMan RE II -rahasto toimitila- ja kiinteistökehityskohteisiin Suomessa ja CapMan Hotels RE -rahasto hotellikiinteistöihin Pohjoismaissa.
 
 
Lisätietoja:
Jorma Lehtonen, rahastojohtaja, senior partner, CapMan Real Estate, p. +358 500 708 222
 
 
CapMan  www.capman.com  
CapMan on Pohjoismaiden ja Venäjän johtavia vaihtoehtoisen sijoitusluokan omaisuudenhoitajia ja hallinnoi noin 3,4 miljardin euron pääomia pääomarahastoissaan. Yhtiöllä on kuusi sijoitusaluetta (CapMan Buyout, CapMan Technology, CapMan Life Science, CapMan Russia, CapMan Public Market ja CapMan Real Estate), joista jokaisesta vastaa oma sijoitustiimi, ja joilla on omat erikoistuneet rahastot. Yhteensä CapManin palveluksessa on yli 140 ammattilaista Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Moskovassa. CapMan on perustettu vuonna 1989, ja yhtiön B-osake on listattu Helsingin pörssissä vuodesta 2001.